Enter your keyword

post

Új szerethető szakmát tanulnál?

Új szerethető szakmát tanulnál?

Holisztic Family Coach

Mitől más és egyedi a képzésünk?

A képzés lényege összefoglalva: Elmélet a szellemnek, megoldás és segítség a léleknek, gyógyulás és jó közérzet a testnek. A képzés végeztével sikeres vizsga után folyamatos továbbképzési és fejlődési lehetőséget biztosítunk minden hallgatónknak.

Modul rendszerű képzés kreditpontos minősített képzés, amely egy új szakmát, életcélt és hivatást ad a résztvevőknek. Komplex programot nyújtunk, elméleti és gyakorlati szinten egyaránt. A tanultak nagy segítséget nyújtanak az élet minden területén.

Az emberek nem hiszik, és nem tudják magukról, hogy miben jók, miben lehetnek akár tökéletesek.

Azoknak, ajánlom a képzést, akik szeretnék jobbá tenni saját életüket és segíteni jobbá tenni mások életét.

Segítettek eddig is az embereknek és a környezetüknek, de most már szakmaként, szakszerű segítséget szeretnének nyújtani, megfelelő elméleti és gyakorlati tudással.

A Holistic Life és Family Coaching képzés nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez, szakirányú végzettséghez kötve. Azonban Life Coach-ént elengedhetetlen, hogy magas fokú önismerettel és  emberismerettel rendelkezzünk.

A Selfness Léletan, mely a képzés első modulja, ezt mindenki elsajátíthatja és azonnal hasznosíthatja a saját életében.

Ki vagy te? Kivé akarsz válni? Mi van meg ehhez benned, és mi nincs. Kivel kell kiegészíteni az életedet, hogy hiányaidat bepótold. Kivel töltsd fel magad, és ki töltődjön fel belőled. Mert azt elfelejtettem mondani, hogy ez a játék, nem csak rólad szól. Ha nem tudsz adni, akkor nem kapsz. Ha túladsz, akkor egyensúlytalan leszel.

A test úgy épül fel, hogy ha merítünk a gyógyító erejéből, akkor ez az erő az egészséghez vezet el. A személyiség és a lélek is akarja, hogy a test jobban legyen.

A test maga is gyógyulni akar, minden sejtje erőt hordoz, a gyógyuláshoz. Időnként mindenkinek szüksége van külső segítségre és útmutatásra, de maga a gyógyulás belső feladat. A szervezet önmagát regenerálja, gyógyítja, a külső hatások pedig ezt elősegítik.

Test, lélek, szellem egységét segíti elő.

Ha úgy összpontosítasz testedre, mint egy élő energiarendszerre, akkor ráébredsz, hogy a hatásos energiatechnikák már most is a „kezedben” és lényedben rejlenek.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.