Enter your keyword

post

A thai olajos masszázs tanfolyamról. Hol érdemes tanulni?

A thai olajos masszázs tanfolyamról. Hol érdemes tanulni?

Miért nehéz az internetről az oktató kiválasztása? Nem baj, hogy semmilyen masszázst nem tanultam?

Ezek gyakori kérdések, amikor tanfolyamot keresünk. Annak, akinek van más masszázsban jártassága és „gyúráshoz” szokott elnehezült keze, az sokkal nehezebben tanulja meg, mint az, aki semmilyen más masszázst még nem tanult eddig.

A thai olajos masszázs, csak annyiban hasonlít a svéd masszázshoz, hogy ezt is levetőzve ágyon tanuljuk. Ha jó a masszőr és hozzá kell tennem, ha jó oktatót választunk, akkor a hatása és érzete egészen más. A jó masszőr nem izom erejét használva masszíroz, jó példa erre a februári képzés. Ezen a thai olajos masszázs tanfolyamon volt más oktatási cégtől jött profi masszőr és teljesen kezdő tanítvány is aki itt kezdett el, minden előképzettség nélkül tanulni is, és életében először masszírozott.

Éva és Iza jó párt alkottak, Iza jól haladt, de a profi Éva nagyon nehezen érzett rá a mozdulatokra és a kezét is vezetnem kellett, hogy ne keverje össze a már alkalmazott technikákkal.

Thai olajos masszázs képzésünket, bővítettük azzal az elméleti résszel, hogy márka függetlenül megbeszéljük az piacon kapható aromaolajok hatásait is, hisz nagyban befolyásolja masszázs hatását.