Enter your keyword

Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Thai Talp és Lábmasszázs

Administrator 0 1915

Thai Lábmasszázs

A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb ill. talpmasszázsoktól. A masszírozás comb középig történik, beleértve a térd masszírozását is.Több mint egy kellemes közérzetjavító frissítő masszázs, a szervezet öngyógyító folyamatait képes beindítani.

A képzésünket nemcsak masszőröknek ajánljuk, bárki könnyen megtanulhatja!

A thai láb és talpmasszázs nemcsak a talpat, de az egész alsó lábszár és a térd hatékony masszírozását jelenti speciális fogásokkal. Különleges még abban is hogy egy „kis doktor”-nak nevezett segédpálcikát használ, mellyel nemcsak a reflexpontokat kezeli de masszázs mozdulatokat is végezhetünk vele.

A tanfolyamon nagy hangsúlyt helyezünk a helyes használatára. Nem az erősség határozza meg a hatékonyságát, hanem célzott kezelést lehet végezni mind tünetileg és okilag egyaránt. Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél. Gerincbetegségek és mozgásszervi panaszoknál is hatékonyan alkalmazható. Lelki eredetű problémák is támogatja az egyéb kezeléseket.

Hatását a helyi kellemes érzet mellett, kétféle távhatást is képes az egész szervezetre nézve kifejteni. Egyrészt az energia pályákon keresztül segít a blokkok oldásával és a szervezetet egyensúlyba állító öngyógyító mechanizmusok, másrészt a reflexológógi távhatása is érvényesül.

„A kis doktor”

Speciális pálcika amely a masszőr és szakember kezében válik doktorrá! A láb energia pályáit felszabadítja segítve ezzel a vér és nyirokkeringést. A lábmasszírozáshoz tartozik még a vállmasszírozás és s a hajas fejbőr átmasszírozása. Reflexológiai ismeretekkel kiegészítve csodálatos gyógyító masszázsfolyamat.

Képzésünk a tradicionális Wat-Po iskola rendszer folyamatára épülő, de az Európai emberek fő gondjait segítő oktatás. Magyar nyelvű jegyzet és oktatási segédanyagok támogatják a hatékony képzést. A masszírozáshoz egy különleges pálcikát is használnak, amellyel masszázs mozdulatokat és reflex pontok stimulálását is végeznek. A masszázs 1 órás folyamat, amelynek a végén a vállat, a fejet is átmasszírozzák.

Hallgatóink folyamat ábrákat is tartalmazó magyar nyelvű tankönyv mellé egy pálcikát is kapnak.

THAI LÁBMASSZÁZS KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Témakör Elméleti órák Gyakorlati órák
Thaiföld, Wat Po- rövid áttekintés, masszázstörténet 1
Reflexpontok 4
Thai Lábmasszázs 1
A masszírozás története 1
Törülköző használat, láb becsomagolás és energia pályák szárazon történő masszírozása 2
A láb energia pályáinak olajos masszírozása 10
Pálcika használat a reflexpontok stimulálása 10
A thai lábmasszázs terápiás lehetőségei
Értékelés, zárás 1
Gyakorlati záróvizsga 1
Összesen: 31

 

Jelentkezés képzéseinkre