Enter your keyword

Rólunk

THAI MASSZÁZS AKADÉMIA

Alternatív Mozgás Masszázsra terápiákra szakosodott természetgyógyász

Pályámat kozmetikusként kezdtem, majd ismereteimet bővítve tanulmányoztam a fizikoterápiás kezeléseket, és az egész testre kiható kezelési eljárásokat, melyben már 30 éves gyakorlatom van.
A bőrön keresztül már régóta közvetítem a szeretetenergiát, amely fokozza a masszázs hatását. A gyógyítás ettől működik. Amikor a Pető Intézetben az egyik kisfiú azt mondta: “Ági ne vedd el még a kezed mely olyan, mint egy kályha”, akkor igazából az én szívemet melegítette meg én csak egy kővetítő voltam. Köszönet mondok minden nap azért, hogy ezt csinálhatom.
A Pécsi Tudományegyetemen szereztem három humán diplomámat, többek közt felnőttoktatási szakértő vagyok.

Három évet éltem Thaiföldön a családommal együtt. Bangkokban a Wat Po-i Traditional Medical School (magyarul talán természetgyógyászat, vagy a hagyományos orvoslás iskolájának hívhatnánk) minden masszázs kurzusát végigjártam. A Tradicionális Thai Masszázson kívül képesítést szereztem a speciális lábmasszázs, az aromaterápia valamint a bébi- és gyermekmasszázs szakterületén. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a Wat Po iskola mellett, Thaiföld egyik legjobb masszázs mesterétől is tanulhattam. Később a mester munkatársaként Thaiföldön a terápiás technikákat és a masszázs fogásait oktattam.

Az ott töltött évek után ezt a tevékenységet Magyarországon is folytatom. Ma már az ország minden részén vannak tanítványaim.

TANÍTVÁNYAIM

RÓLUNK ÍRTÁK