Enter your keyword

post

Herbál Masszázs – Mit tudnak a thai nők?

Herbál Masszázs – Mit tudnak a thai nők?

Gyógynövényes Herbál Masszázs tanfolyam, mely azért jött létre, hogy ne a távoli keleti országokból importált kész bandázsokkal dolgozzunk!

Tanuljuk meg elkészíteni és akkor a saját hazai gyógynövényeket használhatjuk. Minden tanítványom és természetgyógyász egyetért abban, hogy a “mi” bajainkra a “mi” saját gyógynövényeink a megfelelőek.

A herbál masszázs, az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs, melyet Thaiföldön több száz éve használnak az izmok és ízületek gyógyítására.

Eredetileg a thai nők kezdték használni kozmetikai hatása miatt.

6herbal

A gőzölt herbál zsákkal masszírozva, a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket Ez a masszázstípus a tradicionális thai masszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herbazsákkal masszírozva, a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket.

A tradicionális Thai gyógyászatban a növényeket arra használják, hogy azok kiegészítsék a masszázst. A gyógynövény zsákocskás kezelés (amit “gyógynövényes feléledés”-nek is neveznek) nyugtatja az idegeket és átirányítja az energiát, ami szükséges a jó egészséghez.

A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz.

A thai nők arra használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót. A thaiföldi vidékiek még ma is esküdnek erre a kezelésre, ami különösen népszerű szülés és diétázás után. A gyógynövényes masszázs hozzávalói zömének antibakteriális és gombaellenes tulajdonságaik is vannak, és a kezelés során kibocsátott illat, nyugtató hatást ad.

A gyógynövényes zsákocska másképp is használható: különböző testrészekhez szorítva megkönnyebbíti az izomfájást, serkenti a vérkeringést és felüdíti a bőrt. A zsákocskából áradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr “belélegzi” ezt. A hőség okozta izzadás elősegíti a mérgek kibocsátását a testből. A zsákocska odaszorítása enyhíti izom- és ízületgyulladásokat, megkönnyebbíti a fájdalmat és levezeti a fáradtságot. Engedje meg, hogy a hőség behatoljon az izmaiba és érezze, ahogy a stressz és a feszültség elhagyja fáradt izmait, amint élvezi az erős (de sohasem fájdalmas) masszázst.

kismama-hirdetes

Herbál Masszázs hatásai:

  • Csillapítja a bőr allergiás tüneteit, a hasfájást, az izom- és ízületi fájdalmakat.
  • Lazítja a test különböző részein lévő izomfeszültséget.
  • Segít megszüntetni a testen kialakult zúzódásokat.
  • Megszünteti a kellemetlen gázokat a gyomorban.
  • Megszépíti a bőrt, illetve az arcbőrt.
  • Tökéletesen használható teljes testmasszázsra vagy nyugtató simogatásra.
  • Minden masszázs remek kiegészítője lehet.

 

 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.